“Nu am f…t pe nimeni!” Renato Usatii, inregistrat cum vorbeste despre o presupusa colaborare a sa cu FSB-ul rusesc – VIDEO

“Nu am f…t pe nimeni!” Renato Usatii, inregistrat cum vorbeste despre o presupusa colaborare a sa cu FSB-ul rusesc - VIDEO
Liderul partidului Patria apare intr-o inregistrare difuzata intens pe retelele de socializare in care vorbeste despre o presupusa implicare a sa in serviciile secrete rusesti.

Renato Usatii a fost inregistrat in timp ce purta o discutie cu o persoana, identitatea careia nu a fost dezvaluita. Acesta vorbeste despre o “datorie” a sa pentru autoritatile din Rusia care i-ar fi protejat afacerile in schimbul implicarii sale in viata politica din Moldova.

Solicitat de protv.md, reprezentantii serviciului de la presa al lui Renato Usatii a declarat ca va reveni in curand cu o reactie. In unele surse mass-media Usatii ar fi recunoscut inregistrarea, precizand ca aceasta a fost montata. „In cazul acestei inregistrari, interlocutorul meu incerca sa ma atraga intr-o colaborare. Stiam asta si din acest motiv, exact ca si el am inregistrat toata discutia. A durat cam vreo 15 ore. Am inventat o legenda, ca sa-i par mai credibil. Astfel incercam doar sa aflu ce vor ei de la mine. A fost un joc de cuvinte si replici.”, ar fi declarat Usatii pentru moldova24.org.

Sursa: Inprofunzime.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *