Povestile SFASIETOARE ale celor doi pompieri decedati in incendiu: „Toti fratii sai mai mari AU MURIT”

Povestile SFASIETOARE ale celor doi pompieri decedati in incendiu: "Toti fratii sai mai mari AU MURIT"
Familiile pompierilor decedati sunt ravasite de durere. Unul dintre ei urma sa se casatoreasca la anul, iar altul era singurul copil al parintilor sai ramas in viata. Familia a mai pierdut pana acum doi copii, in accidente rutiere.

„Am ramas fara nimic.”

Mihai Popa este tatal lui Nicolae, pompierul de 21 de ani, strivit de placile de beton desprinse din tavanul magazinului. Rudele spun ca familia pare sa fie urmarita de blestem, intrucat cu multi ani in urma, fratele lui Nicolae a murit intr-un accident de masina, iar acum 6 ani la fel s-a stins si sora lui.

MATUSA: „El era si fata si baiat la casa. El era totul.”

Era pompier de doar 2 ani, insa trecuse prin zeci de incendii. Ultimul, cel din aceasta dimineata i-a fost fatal.

Mihai POPA, TATAL: “Mama lui ii mai spusese ca sa se duca la Moscova cu baietii. El a zis ca vrea sa ramana acasa.”

Acum familia Popa se pregateste de inmormantare, asa cum face si familia lui Gheorghe Sova. Tanarul de 24 de ani, pompier si el de aproape 2 ani la Telenesti a fost gasit sub daramaturi alaturi de colegul sau. La anul urma sa se casatoreasca. Tragedia oinsa a facut sa-l desparta pentru totdeauna de iubita sa.

Tanara povesteste ca Gheorghe dormea, cand a fost chemat sa mearga la interventie. Fata spune ca a avut o presimtire si l-a rugat sa ii permita sa plece cu el. A iesit insa in graba, promitandu-i ca totul va fi bine. Pana acum, 8 pompieri si salvatori si-au pierdut viata la datorie.

Sursa: PRO TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *