„Cainele a venit acasa cu mana fetei in gura”. Marturia SOCANTA a vecinului care a gasit cadavrul. VIDEO

„Cainele a venit acasa cu mana fetei in gura”. Marturia SOCANTA a vecinului care a gasit cadavrul. VIDEO

UPDATE:

Vecinul adolescentei din Mateuti, omorata cu cruzime, povesteste ca aseara, cainele din curte a venit acasa cu mana fetei in dinti.

Acesta a alertat politia, care a gasit cadavrul fetei, dupa ce bunica a recunoscut inelul de pe un deget.

Minora, in varsta de 16 ani, a fost data disparuta acum doua saptamani, iar aseara a fost gasita fara mana dreapta si cu abdomenul sfasiat.

Video 2:

Crima terifianta la Rezina. Cadavrul unei adolescente in varsta de 16 ani a fost descoperit la marginea satului Mateuti dupa ce un caine a tarat mana adolescentei intr-o gospodarie. Ulterior corpul neinsufletit a fost identificat si s-a descoperit ca este vorba despre o fata care a disparut de acasa de mai bine de doua saptamana.

VECIN: „Cainile a adus mana si mi-am dat seama ca e mana de fata, avea si inel pe ea.”

Barbatul a alertat imediat politia care la scurt timp a gasit cadavrul desfigurat si fara haine intr-o rapa de la marginea satului. Ulterior, s-a descoperit ca este vorba de o minora de 16 ani care disparuse de acasa in urma cu mai mult de doua saptamani. Ultima data cand a fost vazuta ea se intorcea de la o ruda impreuna cu un tanar din sat.

Zinaida CAZAC, BUNICA: „O iesit in drum si o batea baiatul acesta. El se intoarce si zice, el stie pentru ce. Si din seara ceea a disparut.”

Bunica fetei mai povesteste ca fata obisnuia sa plece de acasa, insa niciodata nu lipsea atat de mult timp. Ea mai crede ca faptasul ar fi un admirator al fetei care mereu ii facea scene de gelozie.

Zinaida CAZAC, BUNICA: „O gelozie a fost intre ei, dar el nu prea prieteneau.”

Adolescenta era eleva la scoala profesionala din Rezina, locuia la caminul institutiei si venea acasa in week-end. Ea a crescut doar cu bunica, tatal a parasit familia, iar mama ar avea probleme psihice. Politia din Rezina a declarat ca deocamdata nu are nici un suspect, iar cazul este investigat.

Sursa: PRO TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *