O masina a politiei care transporta procese verbale, GRAV AVARIATA. O persoana, la spital

O masina a politiei care transporta procese verbale, GRAV AVARIATA. O persoana, la spital
Un accident rutier cu implicarea unui echipaj de politie s-a produs in aceasta seara pe soseaua Hancesti. Masina transporta procese verbale de la sectiile de vot din raionul Hancesti. Un politist a fost ranit iar masina a fost avariata.

In jurul orei 16 pe soseaua Hancesti, un echipaj de politie ce transporta procese verbale cu rezultatele alegerilor parlamentare din raionul Hancesti, s-a tamponat cu un alt automobil de marca Honda.

SOFERIŢA: „Eu veneam din oras pe Hancesti si am vrut sa virez pe Sihastru. Politia venea din deal si m-au palit aici la mijloc.”

In masina politiei erau doi politisti si un reprezentant al Consiliul Electoral de circumscriptie Hancesti. Potrivit soferitei implicate in accident, echipajul nu avea girofarul aprins ar fi trecut la rosu iar politistii erau in stare de ebrietate.

SOFERITA: “Nici nu era cu girofarul aprins. L-au aprins cand m-au palit. Ei erau beti si au fugit.”

In urma accidentului, unul din politisti, care se afla la volan a fost ranit si a fost transportat la Spitalul de Urgenta. La scurt timp dupa accident procesele verbale din masina avariata au fost preluate de catre membrii Comisiei Electorale Centrale si transportate la sediu.

Sursa: PRO TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *