Au pus totul la cale saptamani intregi. Cum a fost planificat atacul cu acid asupra unei tinere din capitala VIDEO!

Au pus totul la cale saptamani intregi. Cum a fost planificat atacul cu acid asupra unei tinere din capitala
Caz cutremurator in capitala. O tanara de 29 de ani a murit dupa ce a fost stropita cu acid pe fata. Ea a suferit arsuri in regiunea capului si a gatului. Ea a fost operata insa medicii spun ca nu au putut sa o salveze deoarece acidul i-a ars si caile resporatorii. Politia l-a retinut pe fostul iubit al fetei.

Tragedia s-a intamplat aseara. Taisia Branza fusese in oras. A intrat in scara s-a urcat in lift si a ajuns pana la etajul 6.

Irina GHERASIM, REPORTER PRO TV: „Tanara a fost atacata chiar in momentul in care iesea din lift. Cel mai probabil, individul o astepta aici, pe palier. Vecinii spun ca ea nu a reusit sa faca decat cativa pasi, a ajuns la usa, a apasat pe sonerie, iar mai apoi i-au deschis rudele.”

Familia fetei a refuzat sa vorbeasca in fata camerelor.

Vecinii spun ca nu au auzit strigate in scara. Ea ar fi fost gasita la usa de mama ei care a chemat politia si ambulanta.

“Eu personal am stropit-o cu apă până la venirea poliţiei. Noi eram în apartament. Fata a căzut în genunchi şi eu repede am ieşit şi am stropit-o cu apă.”

Tanara a fost dusa la spital si internata direct la reanimare. Medicii presupun ca ea a fost stropita cu acid sulfuric care i-a provocat si leziuni interne. Imediat a fost operata, insa dupa miezul noptii, tanara a murit.

Vadim ANISEI, MEDIC COMBUSTIOLOG, CENTRUL DE COMBUSTIE: „Arsurile la fata, la gat, arsurile cailor respiratorii ceea ce i-a agravat starea. Posibil ca substanta a nimerit nu doar in caile respiratorii ci si in stomac.”

Taisia ar fi reusit sa le spuna medicilor ca agresorul era mascat. Intamplarea i-a socat si pe vecini care spun ca se tem sa iasa acm din casa.

Politia a initiat o ancheta pentru vatamarea corporala grava care a dus la decesul victimei. Oamenii legii l-au retinut pe fostul iubit al fetei. Faptasul risca pana la 15 ani de inchisoare

Sursa: protv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *