Gasit la morga dupa un an! Drama unei femei din Leova care a aflat ca fiul ei plecat la munca peste hotare este mort de un an

Gasit la morga dupa un an! Drama unei femei din Leova care a aflat ca fiul ei plecat la munca peste hotare este mort de un an
Tragedie intr-o familie din Iargara, Leova. Mama unui tanar de 24 de ani a aflat abia peste un an ca fiul sau, plecat la munca in Turcia ca sa faca bani pentru ca ea sa se trateze de cancer, a murit lovit de o masina. Candavrul se afla deja de un an la o morga, insa familia nu il poate aduce acasa pentru ca nu are 4 mii de dolari, necesari pentru drum. Tanarul era calugar si lucra la o biserica in Turcia.

Femeia povesteste ca acum doi ani fiul ei a plecat in Turcia impins de grija pentru ea, intrucat sufera de cancer si are nevoie de bani pentru tratament.

Maria BESCHIERU, MAMA: “Imi trimitea si cate 200-300 de dolari.”

Acasa tanarul a fost calugar, iar in Turcia lucra intr-o biserica.

Maria BESCHIERU, MAMA: “A fost acasa, a venit si m-a vazut. S-a dus inapoi, a zis ca mama nu stau ca n-am la ce.”

Totul parea ca merge bine pana acum un an, de ziua sa, cand tanarul nu a mai raspuns la telefon. Abia peste un an a venit vestea cumplita – tanarul a murit lovit de o masina, chiar de ziua sa.

Alexandru BESCHIERU, FRATE: “Barbatul cu masina avea viteza. De unde l-a lovit, pana s-a oprit masina au fost 81 de metri de frana.”

Fratele tanarului mai spune ca vestea le-a fost adusa de o ruda care munceste tot in Turcia, iar aceasta, la randul ei, a fost sunata de catre politie.

Alexandru BESCHIERU, FRATE: “-De ce l-a sunat abia dupa un an. -Asa se pare ca cel care l-a lovit e cu bani mari.”

Cadavrul se pastreaza deja de un an la o morga din Turcia. Ca sa il aduca in Moldova pentru a-l inmormanta, familia, aflata la limita saraciei, spune ca are nevoie de 4 mii de dolari, bani pe care nu are de unde sa ii ia. Solicitati de Pro TV, reprezentanti ai Ministerului Muncii si Protectiei Sociale au declarat ca familia ar putea beneficia de un ajutor pentru repatrierea cadavrului daca va depune o cerere la Directia Teritoriala a Fondului de sustinere a populatiei. La randul sau, Ministerul de Externe poate ajuta familia sa perfecteze actele necesare gratuit.

Sursa: PRO TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *