Zeci de accidente rutiere, cauzate de polei: „E absurd sa dezghetam tot orasul intr-o zi”

Zeci de accidente rutiere, cauzate de polei: "E absurd sa dezghetam tot orasul intr-o zi"
Zeci de masini au fost implicate in accidente, din cauza poleiului, in Chisinau. Astfel, in jur de 50 de accidente rutiere s-au produs doar in ultimele ore, a fost anuntat la sedinta Primariei.

Azi dimineata au avut loc 5 accidente, iar ieri – 44.

Totodata, dierectia Locativ – Comunala a anuntat ca a fost imprastiat meterial antiderapant pe trotuare, iar in curti, gestionarii blocului sunt obligati sa imprastie nisip sau sare.

De ieri, ora 17, 24 de autospeciale au imprastiat 25 de tone de materiat antirapant pe strazile din capitala. La sedinta Primariei, Dorin Chirtoaca a declarat ca “este absurd sa dezghetam tot orasul intr-o zi, este o calamitate naturala”.

Din cauza ghetusului, intrarea in localitatile Bacioi, Ciorescu si Ghidighici este ingreunata.

Salvatorii afirma ca si pe unele portiuni de sosea din tara s-a circulat cu dificultate. Acestia au tractat mai multe masini din raionul Hancesti si Causeni, care fie au ramas blocate, fie au derapat din cauza ghetusului.

Muncitorii au imprastiat 3.500 de tone de material antiderapant pe soselele din tara, iar cel mai mult s-a lucrat in nordul si centrul tarii, afirma ministerul Drumurilor. Totusi, autoritatile atentioneaza ca in continuu se depune lapovita, iar soferii ar trebui sa fie prudenti. In caz de dificultati in trafic, puteti solicita interventia drumarilor, apeland 022 74 89 61.

Sursa: PRO TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *