ITALIA: Închisoare pe viață pentru moldoveanul care și-a înjunghiat fiul de 19 ani

ITALIA: Închisoare pe viață pentru moldoveanul care și-a înjunghiat fiul de 19 ani
Un cetățean moldovean în vârstă de 49 de ani a fost condamnat de către justiția italiană la detenție pe viață pentru omorul fiului său.

Nenorocirea s-a produs pe 26 noiembrie 2013. Bărbatul s-a întors beat acasă după ce și-a petrecut toată noaptea într-o sală de jocuri de noroc.

Acesta a început să se certe cu soția, iar la un moment dat a devenit foarte agresiv. Moldoveanul a pus mâna pe cuțit și a vrut să-și înjunghieze soția, în acel moment fiul celor doi în vârstă de 19 ani a intervenit și a vrut să-și apere mama, iar în rezultat a fost înjunghiat în piept de tatăl său.

Femeia a fost și ea rănită în regiunea abdomenului.

La prima apariție în fața judecătorilor, agresorul a declarat cu lacrimi în ochi că și-a ucis fiul din greșeală. A vrut să-l dea la o parte, însă din greșeală l-a înjunghiat.

La un an de la tragedie sentința a fost pronunțată. Închisoare pe viață pentru cel care și-a omorât fiul cu trei lovituri de cuțit și a încercat să-și omoare soția. Avocatul inculpatului a spus că acesta nu a avut intenția să-și omoare fiul și a cerut să fie schimbată încadrarea juridică. Hotărârea va fi pronunțată pe 8 ianuarie.
Sursa: Stirilocale.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *