Mai mulţi șoferi din raionul Hâncești, prinşi de poliţişti în stare de ebrietate la volan

beti la volan la hincestiCrăciun cu final nefericit pentru mai mulţi șoferi din raionul Hâncești, prinşi de poliţişti în stare de ebrietate la volan. În timpul operaţiunii Nopţi Albe, a fost oprit şi un conducător auto care consumase droguri. Acum, vinovaţii riscă amenzi usturătoare şi ar putea să rămână fără permis de conducere.

Şoferii prinși băuţi la volan au găsit diverse motive pentru a-şi justifica gestul: „0,63 miligram /litru în aerul expirat. Nu am consumat nimic. Mama mea a decedat şi petrec acasă o femeie care a făcut sarmale. Am consumat un pahar de vin, mama mea stă moarta acasă.”

Printre cei trași pe dreapta a fost și un tânăr care era sub influenţa drogurilor. Expertiza a demonstrat că acesta a consumat marijuana și pastile psihotrope.

Tânărul a refuzat să discute cu echipa Publika TV.

Dacă vor fi găsiți vinovați, șoferii vor fi amendaţi cu până la 10 000 de lei și vor rămâne fără permis de conducere pentru o perioadă de la trei la cinci ani.

„Au fost depistate trei persoane în stare de ebrietate alcoolică și o persoană în stare narcotică. Ele au fost transportate la centrul medical pentru preluarea probelor biologice”, a declarat Mihai Basoc, inspector de patrulare.

De asemenea, în localitatea Mingir din raionul Hâncești, oamenii legii au reținut trei minori în stare de ebrietate, care i-au înjurat pe poliţişti și au aruncat în ei cu bulgări de zăpadă.

Noaptea trecută, în cadrul operațiunii Nopțile Albe, au fost implicate nouă echipaje ale poliţiei de patrulare.
Sursa>publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *