O persoana a MURIT de frig, in capitala

hipotermieGerul a facut prima victima. Un om al strazii din capitala a cedat aseara in fata temperaturilor de -22 de grade. Acesta a fost adus inghetat la spital si a murit ulterior in sectia de reanimare. Nu doar frigul ii nenoroceste pe oameni in aceste zile, ci si gheata. Zeci de oameni au ajuns astazi la spitalul de urgenta cu fracturi si au stat la coada pentru a-si face radiografii.

Frigul din aceasta noapte a facut prima victima. Un barbat, de 60 de ani, a fost adus, in dimineata zilei de astazi, inghetat de frig la spitalul de urgenta. El a fost plasat la reanimare, dar la amiaza s-a stins din viata. Nu mai putin periculoasa este si gheata in aceste zile.

Chiar daca a vrut sa se bucure de ziua libera si sa mearga la parinti, aceasta tanara nici n-a reusit bine sa intre in curte ca a si cazut pe gheata si a ajuns la spital, asa ca planurile s-au schimbat radical

Pacienti cu astfel de probleme gaseai astazi cu nemiluita la spital. Toti stateau la coada pentru a-si face radiografia si a vedea cat de grava este fractura provocata de cazatura.

Tot din cauza temperaturilor joase si soferii autobuzelor au avut mai mult de lucru. Au trebuit sa-si incalzeasca cu un aparat special vehiculele pentru a porni pe rute.

Potrivit meteorologilor in aceasta noapte cea mai joasa temperatura s-a inregistrat la Ceadar – Lunga – 24 de grade. Aceeasi temperatura s-a inregistrat in acest an si in noaptea de revelion. In urmatoarele zile vremea treptat incepe sa se incalzeasca. Daca maine ziua vom avea intre -2 -5 grade, iar noaptea pana la -18 grade, atunci in weekend vom avea temperaturi pozitive. Ziua vom avea 4 grade cu plus, iar noaptea pana la -4 grade. Tot in aceste zile vom avea si precipitatii. Vineri sub forma de zapada, iar in weekend – mixte.
Sursa:protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *