Cu sania sub roţile maşinii. 3 copii in stre grava la spital. Malcoci – Ialoveni

accident la malcoci/ ialoveniDistracţie la săniuş cu final nefericit. Trei adolescenţi au ajuns în stare gravă la spital, după ce au intrat cu sania sub roţile unei maşini.

Cazul a avut loc în satul Malcoci, din raionul Ialoveni. Adolescenţii se dădeau cu sania pe un drum care intersectează traseul principal din localitate:

„Viteză mare aveau că nici nu au putut să oprească. Maşina nu avea viteză. Se cunoştea că a mers încet a mers.”

„Când am venit aici fata era leşinată, iar băiatul era cu piciorul rupt. Se scula de jos era numai sânge la gură, spunea că nu au păţit nimic. Apoi cădeau iar în leşin.”

„Se spune că nu avea viteză pentru că să fi avut era să-i lovească mai tare.”

Şoferul implicat în accident spune că nu a reuşit să evite impactul, din cauză că minorii aveau viteză foarte mare. Mai mult, el afirmă victimele ar fi fost în stare de ebrietate: „Copiii au venit dintr-o dată din partea dreaptă. I-am văzut că aveau o viteză foarte mare. Erau trei copii pe o sanie mică şi erau toţi beţi. De la toţi mirosea a alcool foarte tare.”

Cazul este cercetat de Inspectoratul de Poliţie din Ialoveni.

„Vinovaţi se fac copiii pentru că nu au fost atenţi. Nici şoferul nu a fost atent, dar şi condiţiile meteorologice au fost nefavorabile”, a explicat Lilia Castraveţ, ofiţer de presă la IP Ialoveni.

Minorii au fost internaţi la Institutul Mamei şi Copilului din capitală.

„Cel mai grav este băiatul care se găseşte în reanimare, copilul de 15 ani care are fractură închisă a femurului cu deplasarea fragmentelor şi care va necesita intervenţie chirurgicală”, a precizat medicul ortoped Veniamin Golub.

Sursa>publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *