Cu automatul in loc de permis la Gara de Nord

Cu automatul in loc de permis la Gara de NordAlerta totala la Gara Auto de Nord. Un tanar care conducea un Mercedes, a incercat sa intre cu forta in parcare, iar pentru ca nu i s-a permis, a scos arma, amenintandu-i pe cei din jur. Imediat, a fost chemata politia, care l-a incatusat si a incercuit tot spatiul Garii Auto.
Totul s-a intamplat in aceasta seara chiar la intrarea in gara auto. Martorii povestesc ca individul ar fi vrut sa intre in parcare cu masina, iar paznicul nu i-a permis.
ANGAJATA GARA AUTO: „A scos arma şi a început să ameninţe băieţii. Ei au chemat poliţia, iar mie mi-au spus să închid bariera şi să nu-l las să treacă. Ulterior el a vrut să treacă pe aici, îmi dădea şi 5 lei, dar eu nu l-am lăsat.”
Imediat, gara s-a umplut de politisti inarmati. Acestia purtau veste antiglont si aveau casti. Potrivit Inspectoratului general de politie, la venirea oamenilor legii, tanarul a intrat in autoturism si a blocat usile. El a fost scos cu forta. Masina de model Mercedes S Class cu numere de inmatriculare straine a fost verificata, iar in interior, oamenii legii au gasit un automat tip CZ 858, detinut legal, si mai multe cartuse. Tanarul a fost retinut, insa nu a vrut sa vorbeasca in fata camerelor de luat vederi.
Gara a fost incercuita, iar gheretele din preajma au fost inchise.
“A venit politia si a spus sa inchidem”.
Intre timp, in zona s-au adunat mai multi curiosi. Au venit si prietenii tanarului retinut.
“A vrut sa-i faca cineva un rau. Aceea nu este arma. Este o jucarie. Arma pneumatica.”
Inspectoratul general de politie anunta ca tanarul are 27 de ani si este din Straseni. El a fost escortat la Inspectoratul de politie al sectorului Rascani, fiind retinut pentru 72 de ore. Tanarul va fi cercetat pentru huliganism.

Sursa: ProTV.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *