Viktor Ianukovici şi Nikolai Azarov sunt cautati de interpol

Interpol i-a dat în căutare internaţională pe fostul președinte al Ucrainei, Viktor Ianukovici și ex-prim-ministrul ţării, Nikolai Azarov.
Interpol i-a dat în căutare internaţională pe fostul președinte al Ucrainei, Viktor Ianukovici și ex-prim-ministrul ţării, Nikolai Azarov.  Anunţul a fost postat pe o reţea de socializare de către ministrul ucrainean de interne Arsen Avakov.   Potrivit oficialului, structurile de forţă ucrainene au trimis o cerere la Interpol încă în luna martie a anului trecut. O decizie a fost luată abia acum.  În căutare mai sunt daţi şi alţi foşti oficiali ucraineni, printre care fostul ministru de finanțe și fostul șef al Ukrtelecom.  Procurorul General rus, Iurii Ciaika a declarat după anunțul Interpolului, că Kievul nu a apelat autorităţilor de la Moscova pentru a-l extrăda pe Ianukovi
Anunţul a fost postat pe o reţea de socializare de către ministrul ucrainean de interne Arsen Avakov. 

Potrivit oficialului, structurile de forţă ucrainene au trimis o cerere la Interpol încă în luna martie a anului trecut. O decizie a fost luată abia acum.

În căutare mai sunt daţi şi alţi foşti oficiali ucraineni, printre care fostul ministru de finanțe și fostul șef al Ukrtelecom.

Procurorul General rus, Iurii Ciaika a declarat după anunțul Interpolului, că Kievul nu a apelat autorităţilor de la Moscova pentru a-l extrăda pe Ianukovi
Sursa.publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *