Retinere -un tânăr, voluntar la un ONG din capitală perversa minori

pervers fata de minori

aExJXOmyTmA

hacker_29050000Un bărbat de 23 de ani, de naționalitate străină, a fost reţinut de poliţişti la 31 decembrie 2014. Bănuitul este învinuit de acţiuni perverse faţă de trei minori din Moldova care nu au atins vârsta de 14 ani.

În baza cercetărilor poliţiei, bărbatul comunica cu minorii prin intermediul reţelelor de socializare. Acesta ar fi avut conversații cu caracter indecent, orientate spre satisfacerea poftei sexuale, obţinerea încrederii copiilor şi întâlnirea cu aceştia în vederea abuzării sexuale în mediul real.

De asemenea s-a stabilit că cetățeanul olandez, în ultimii doi ani, a activat în calitate de voluntar la un ONG din capitală. În cadrul organizației, suspectul avea posibilitatea să intre în contact cu copii din familii vulnerabile, obținând încrederea lor prin oferirea cadourilor, după care stabilea întâlniri în locuri de agrement.

În prezent, bărbatul se află în stare de arest și riscă să fie condamnat la închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani.

Poliția atrage atenţia părinţilor/tutorilor asupra seriozităţii problemei menţionate mai sus, pentru a fi precauţi şi a monitoriza spaţiul virtual şi reţelele de socializare utilizate de copii, verificarea acestora fiind o necesitate.
Sursa>publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *