Un tanar de 22 de ani, gasit spanzurat in locuinta pe care o inchiria

sinucidereUn tanar care avea 22 de ani a fost gasit spanzurat astazi intr-un apartament din Chisinau pe care il inchiria impreuna cu iubita sa. Potrivit politiei, baiatul ar fi fost disperat din cauza ca mama sa era impotriva relatiei lor.

Politia spune ca tanara si-a gasit iubitul in aceasta dupa amiaza spanzurat in apartamentul din care ea a lipsit cateva zile. El a folosit o bara fixa instalata in apartament pentru tractiuni. Dupa ce cadavrul a fost evacuat, locuinta a fost sigilata, astfel ca in aceats aseara nu am gasit pe nimeni acolo. Vecinii spun ca tanarul venise din satul Porumbeni, Cimislia si lucra taximetrist.

“Nu facea niciodata galagie. Baiat la locul lui.”

“Îl zăream uneori. Doar ne salutam şi atât.” Politia presupune ca tanarul si-a pus capat zilelor din cauza ca mama sa ar fi fost impotriva relatiei cu uubita sa.

Natalia STATI, OFITER DE PRESA, POLITIA MUNICIPALA: “Preliminar el s-ar fi sinucis din cauza mamei lui care nu-i permitea sa se intalneasca cu o domnisoara. Si ei s-au despartit. Cateva zile el ii scria mesaje si pe urma a incetat si ea a venit la apartament.”
SURSA>PUBLIKA.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *