Un ciine din Soroca a adus acasa o mina de om

ciine a adus o mina de om la SorocaCaz cutremurator in satul Redi-Ceresnovat, Soroca. Un caine s-a intors acasa cu o mana de om in dinti. Stapanul a alertat politia care cauta cadavrul de ieri dimineata si nu poate da de el. Intamplarea i-a socat pe localnici, care spun ca le este frica sa iasa din case.

Stapanul cainelui povesteste ca sambata i-a dat drumul animalului sa se plimbe. Ieri dimineata, sotia lui a observat ca are ceva cuidat in gura.

Iosif GHERVAS, STAPAN CAINE: „Mi-a spus ca du-te si vezi ca mananca niste carne. Cand m-am dus, dar el avea o mana, rodea osul. De la cot in jos”.

Barbatul a alertat imediat politia. De ieri dimineata, oamenii legii, ajutati de localnici cauta cadavrul, insa deocamdata fara succes.

LOCALNIC: „Am cautat prin padure peste tot dar parca l-a inghitit pamantul”.

Deocamdata nu se stie cui poate apartine mana. Politia spune doar ca din zona in ultimul timp au disparut doua persoane. Unul dintre ei era din satul Redi-Ceresnovat si locuia singur. El s-ar fi pornit in padure sa-l ajute pe padurar, insa de atunci nu l-a mai vazut nimeni. Din satul vecin a disparut un alt barbat, doar ca de cateva luni.

„El s-a pornit la piata iar de atunci nu stie nimeni nimic de el”.

Mana a fost dusa la morga din Soroca, iar medicii legisti urmeaza sa stabileasca de cat timp era mort barbatul. Intre timp, in lipsa unor informatii clare despre ce anume s-a intamplat, oamenii din localitate au inceput sa se dea cu parerea.

Intamplarea i-a socat pe oameni.
Sursa>protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *