7 ANI DE PUSCARIE PENTRU ACCIDENTREA A 2 OAMENI – CAZ DIN HINCESTI

Minor de 16 ani, condamnat la patru ani de închisoare. Faptele grave comise împreună cu alţi trei compliciUn tânăr din raionul Hânceşti a fost condamnat la 7 ani de închisoare. Acesta este acuzat că acum doi ani a accidentat mortal doi soţi în apropiere de satul Buţeni.

Potrivit informațiilor oferite de Procuratura raionului Hînceşti, bărbatul conducând în stare de ebrietate automobilul de model Volkswagen, a ieşit pe contrasens şi a tamponat frontal o motocicletă care se deplasa regulamentar.

În urma impactului, motociclistul cu soţia sa au fost aruncaţi la câţiva zeci de metri pe un câmp, decedând în urma leziunilor grave, incompatibile cu viaţa.

În timpul audierilor, inculpatul a declarat că servise doar o bere, după care a pornit cu prietenii la o discoteca din satul Buțeni.

Instanţa de judecată l-a condamnat pe bărbat la 7 ani de detenţie, cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de 5 ani.

Totodată, acesta trebuie să achite celor doi copii ai victimelor suma de 101.406 de lei drept prejudiciu moral și material.

La pronunţarea sentinţei, acuzatul, în vârstă de 26 de ani, nu a fost prezent, acesta fiind anunţat în căutare.

Sentinţa este cu drept de atac
Sursa:publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *