Macaroane condimentate cu marijuana la PUSCARIA DIN CAHUL

MARIHUANAGardienii de la puşcăriile din Cahul şi Chişinău au contracarat două tentative de transmitere a substanțelor interzise prin intermediul coletelor.

Ieri la penitenciarul din Cahul, în timpul verificării unui colet cu produse alimentare, printre care se afla şi o sacoşă cu bomboane, oamenii legii au depistat două pacheţele cu o substanţă necunoscută, de culoare cafenie de aproximativ 3 gr.

Presupusa substanţă narcotică a servit drept umplutură pentru două bomboane din pachet. Dulciurile erau aduse de doi tineri, în vârstă de 19 și respectiv 20 de ani, pentru amicul lor din detenţie, în vârstă de 36 de ani.

Vigilența angajaților penitenciari din instituția de detenție din capitală a fost pusă la încercare în după amiaza zilei de luni. Mai exact, la ora 16:50, un alt deținut din custodia Penitenciarului nr. 13 urma să se delecteze cu tăiței amestecați cu presupuse substanțe narcotice.

Un chișinăuian a transmis prin intermediul poștei un colet cu produse alimentare pentru amicul său din detenție. Printre celelalte produse, acesta a riscat să ascundă în patru pachete cu macaroane uscate substanță de culoare verde asemănătoare cu marijuana.

Tăițeii „condimentați” urmau să ajungă la un deținut în vârstă de 37 de ani.

Poliţia investighează cazurile şi dacă expertiza va demonstra că substanţele depistate sunt droguri persoanele care le-au transmis riscă dosare penale.
sURSA:PUBLIKA.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *