un taximetrist a fost batut si jefuit in sectorul Riscani

Un taximetrist din Balti, AMENINTAT cu un cutit si lasat fara masina. Suspectii, RETINUTI. Cum s-a intamplat totulUn taximetrist a trecut prin clipe de groază în timpul serviciului. Bărbatul a fost atacat de trei indivizi, fiind deposedat de bani și alte bunuri materiale. Incidentul a avut loc în sectorul Râşcani al capitalei.

Indivizii au jefuit taximetristul în vârstă de 28 ani, de aproximativ 500 de lei, un telefon mobil şi un video registrator, după ce i-ar fi pus cuţitul la gât. În pofida acestui fapt, victima a reuşit să alerteze echipajele poliţiei.

În timpul intervenţiei poliţiştilor, bănuiţii au opus rezistenţă, încercând să fugă de la locul faptei. Aceştia au fost imobilizaţi, încătuşaţi şi escortaţi la inspectorat pentru audieri.

Indivizii s-au dovedit a fi originari din raioanele Soroca şi Donduşeni, cu vârstele cuprinse între 20 şi 25 ani. Aceștia și-au recunoscut vina, dând amănunte despre intențiile și acțiunile criminale pe care le aveau.

Suspecții se află în custodia Poliției, fiind cercetați pentru atac tâlhăresc. Dacă vor fi găsiți vinovați, bărbații riscă pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 8 până la 10 ani.
Sursa:publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *