Un echipaj de patrulare a fost agresat de un grup de localnici din Băcioi

Împuşcături în capitală. Doi traficanţi de droguri a fost reţinuţi (VIDEO)Un echipaj de patrulare al INP a fost agresat de un grup de localnici din Băcioi. Aceştia au sărit în ajutorul unui bărbat, care s-a eschivat de la avertismentul poliţiştilor de a opri automobilul. Incidentul a avut loc la intersecția străzilor Dacia cu Aeroportul Vechi din capitală.

Potrivit oamenilor legii, totul s-a întâmplat după ce din curtea unei case de pe strada Dacia a ieșit o maşină BMW, care a virat brusc în direcţia străzii Aeroportul Vechi. Poliţiştii au somat şoferul automobilului să oprească. Acesta, însă, a accelerat continuând să se deplaseze spre strada Băcioii Noi.

În final, maşina a fost oprită la intersecţia străzilor Crizantemei cu Albişoara din localitate. Conducătorul auto a fost reţinut şi urcat în automobilul poliţiei de patrulare. Imediat, s-au implicat un grup de 20 de localnici şi forţat au deschis ușa automobilului poliţiei, iar șoferul reținut a reuşit să scape din nou.

Indivizii au aplicat forţa fizică în privinţa poliţiştilor, cerând ca şoferul să nu fie reţinut. Ca urmare, inspectorii de patrulare au aplicat arma din dotare, efectuând câteva împuşcături de avertizare în aer.

La faţa locului s-a deplasat grupul operativ al Inspectoratului de Poliţie Botanica. Doi dintre atacatori, care au manifestat un comportament agresiv faţă de poliţişti, au fost escortaţi la inspectorat pentru audieri. Aceştia au vârstele de 38 şi respectiv 17 ani şi sunt locuitori ai comunei Băcioi.

Şoferul autovehiculului BMW de 32 de ani, de asemenea, a fost condus la IP Botanica mun. Chișinău pentru a fi documentat.

Poliţia examinează cazul, iar indivizii riscă să fie atraşi la răspundere.

Sursa.publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *