Contrabanda -1400 litri de motorina

contrabanda cu aLCOOL, CrivaBucluc pentru un şofer moldovean de TIR. Camionul de model Mercedes, condus de acesta, a fost oprit de poliţişti pe traseul Criuleni-Chișinău în regiunea orașului Cricova pentru verificări.

Bărbatul şi-a dat de gol intenţiile atunci când oamenii legi au observat în salonul vehiculului recipiente de plastic ce miroseau a motorină.

În acest context, conducătorului auto i-a fost solicitat să se deplaseze la terminalul vamal Petricani, în scopul efectuării unui control detaliat. De frică, bărbatul nu s-a supus cerințelor legale, continuând să se deplaseze cu viteză excesivă în direcția oraşului Chișinău.
Maşina a fost urmărită până în apropierea străzii Petricani, acolo unde a derapat de pe carosabil. Văzând cele întâmplate, şoferul a încuiat mijlocul auto și a fugit.

Ulterior, după 48 ore de la incident, conducătorul auto a venit şi s-a predat poliţiei. Ca rezultat al verificărilor au fost depistate 1.400 litri de motorină, fără acte de însoțire sau proveniență. Mai mult, șoferul a susținut că cantitatea de combustibil a fost transportată dinstânga Nistrului.

În cazul în care va fi găsit vinovat, şoferul riscă o amendă de 3.000 lei.

Sursa:publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *