De la teatru, la spital. O femeie din capitala, cu degetele taiate dupa ce i-a cazut un geam peste mana in timp ce cumpara bilete

Untitled-1De la teatru, direct la spital. O femeie din capitala si-a fracturat cateva degete, in timp ce platea biletele pentru spectacol. Geamul, de la casa, a cazut direct peste mana ei. Asa ca in loc sa ajunga in sala de spectacol, aceasta a mers la urgenta. Pentru ca administratia teatrului Eugen Ionesco i-a propus drept despagubiri, doar un bilet, tanara spune ca va merge in instanta si va cere o recompensa de 20 de mii de lei.

Ludmila, impreuna cu sotul ei au decis sa le faca un cadou nasilor si i-au invitat la teatru. Ajunsi acolo, in timp ce femeia achita biletele, geamul, de la casa de bilete i-a cazut direct peste mana.

Ludmila POSTICA: „Mi-au fost fracturate 3 degete, asa ca am mers direct la urgenta.”

Tanara ne-a spus ca angajatii teatrului stiau ca geamul este defectat.

Ludmila POSTICA: „Casierita mi-a spus ca de doua zile geamul este stricat, dar nu s-a intreprins nicio masura.”

Acum femeia este cu degetele in ghips, iar astazi cand am mers la teatru, geamul de la casa de bilete era deja schimbat.

Cei de la administratie ne-au confirmat ca un asemenea incident a avut loc.

Sergiu CUSNIR, JURIST TEATRU: „Noi am schimbat geamul si in curand vom lua o pozitie in acest sens.”

Tanara spune, ca prima data administratia teatrului i-a propus, drept recompensa, un bilet. Peste doua zile, insa a vrut sa-i ofere un abonament pentru un an la teatru, insa tanara a refuzat. Angajatii nu au confirmat insa acest lucru. Femeia a scris o cerere la politie. Aceasta vrea sa ceara drept despagubiri 20 de mii de lei.

Sursa:protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *