Încălcări grave la o întreprindere din Botanica specializată în ambalarea produselor din carne şi legume.

incalcariÎncălcări grave au fost depistate la o întreprindere individuală din sectorul Botanica al capitalei, specializată în ambalarea produselor din carne şi legume.

Verificările au fost întreprinse de către ofiţerii de investigare a fraudelor economice ai Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, în urma unor informaţii.

Conform primelor constatări, angajaţii firmei livrau produsele ambalate în majoritatea magazinelor şi restaurantelor din capitală. Proprietarul întreprinderii s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 35 ani, originar din raionul Criuleni.

Poliţiştii au constatat încălcări în contabilitatea firmei, privind regulile de exploatare a aparatelor de casă şi control, precum şi alte neajunsuri la perfectarea actelor necesare.

Produsele alimentare erau ambalate în condiţii insalubre cu termeni de valabiliate expiraţi şi livrate în lipsa certificatelor de calitate, sau care permit comercializarea acestora.

Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău urmează să sesizeze în acest context instituţiile de stat competente pentru efectuarea expertizelor.

La moment, directorul riscă amendă în mărime de 6 000 lei, dar ancheta ar putea stabili şi existenţa altor încălcări.

Sursa:publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *