ALARMĂ FALSĂ cu bombă la un supermarket din capitală

alerta cu bobmba la greenhilsAlarmă falsă cu bombă la un supermarket din sectorul Râşcani al capitalei. Poliţia s-a deplasat la fața locului, fiind alertată că un bărbat a lăsat un geamantan în magazin.

După două ore de verifăcări, oamenii legii au stabilit că în valiză erau doar lucrurile personale ale unui cumpărător.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 15.00. Angajații pazei supermarketului au observat un geamantan suspect și au alertat Poliția.

„S-au deplasat polițiștii la fața locului. A fost încercuită zona, au fost evacuate toate persoanele din sediul centrului. Această servietă a fost lăsată lângă cutiile, unde oamenii își lasă bunurile atunci când intră în centrul commercial”, a declarat şeful Serviciului de presă, Direcţia Poliţiei Chişinău, Adrian Jovmir.

Clienţii, dar şi angajaţii magazinului au fost evacuaţi.

„- Poliția a spus să nu ne apropiem. – Au fost evacuați, da? – Da, da toți au fost și ne-au spus să nu ne apropiem. – V-ați speriat? – Așa puțin.”

„- Au spus că a fost o cutie acolo, era înăuntru ceva. – Ați văzut poliția? – Da. A fost înconjurată zona și nu se permitea, adică toți au fost scoși afară.”

Geniștii au dus valiza la poligon şi au stabilit că aceasta nu conţinea substanţe explozive şi nu prezenta niciun pericol pentru viaţa oamenilor.

Poliția a identificat și proprietarul geamantanului. Este vorba despre un bărbat de 60 de ani, care a spus oamenilor legii că a uitat, din neatenţie, valiza în magazin.

Sursa.publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *