Un barbat din Soldanesti, in stare grava la spital dupa ce a fost impuscat de catre un prieten

atentat la soldanestiUn barbat din Soldanesti a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost impuscat in picior de un prieten. Cei doi au baut impreuna dupa care s-au luat la harta iar la un moment dat unul dintre ei a scos o armade vanatoare si a tras. Medicii spun ca victime va ramane cu sechele.

Potrivit sotiei barbatul s-a dus aseara la un bar din Soldanesti. Acolo s-ar fi intalnit cu agresorul care l-a invitat in ospetie. Ajunsi la destinatie in satul Sestaci, intre ei s-ar fi iscat un conflict, iar gazda a scos arma de vanatoare si l-a impuscat pe oaspete in picior si l-a lasat sa sangereze.

Olga NASTAS, SOTIA: „El a stat vreo 2 ore jos impuscat si s-a scurs aproape tot sangele din corp. Pe urma a sunat prietenul lui si el i-a spus ca eu ma aflu impuscat in picior, luati salvarea si veniti dupa mine.”

Femeia spune ca la sosirea ambulantei agresorul a inceput sa ameninte cu arma pe toti cei din jur.

Olga NASTAS, SOTIA: „El a vrut sa-l lase sa moara in casa pentru ca mai avea o jumatate de ora si deceda. El era agresiv si spunea un barbat care era acolo: Vrei sa-ti ard si tie un foc in picior?”

Pana la urma, victima a fost dusa la spital in stare extrem de grava. A fost operata iar acum se afla la reanimare. Medicii spun ca va ramane cu sechele.

Veaceslav PALII, DIRECTOR SPITALUL RAIONAL SOLDANESTI: „Va avea probleme cu piciorul ranit. Urmeaza sa fie operat de mai multe ori.”

La spital a ajuns si barbatul care ar fi tras din arma. Medicii spun ca el ar avea probleme cu inima si a fost internat la terapie. Barbatul insa are o alta versiune a celor intamplate.

Iurie POZDIRCA: „Nici nu ştiu ce s-a întâmplat. Umblam cu arma în mână, am vrut să i-o arăt.”

Vecinii lui spun ca nu au auzit nimic si au aflat despre cele intamplate abia dupa ce au vazut politia si ambulanta.

Barbatul care se presupune ca a tras din arma nu are statut de banuit. Oamenii legii nu au putut insa sa explice din ce cauza.

Lilian CAZAC, SEF ADJUNCT INSPECTORATUL DE POLITIE SOLDANESTI: „Toate circumstantele se investigheaza.”

Oamenii legii au deschis o cauza penala pentru tentativa de omor, iar daca i se va dovedi vinovatia barbatul risca pana la 15 ani de inchisoare

Sursa>protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *