Un moldovean a comis mai multe jafuri în Kursk cu ajutorul copiilor

Untitled-1Un cetățean moldovean în vârstă de 43 de ani a fost condamnat la patru ani și șase luni de închisoare pentru furt.

Potrivit procurorilor ruși, în primavara anului 2014, moldoveanul a mers în regiunea Kursk cu scopul de a munci. Acesta s-a împrietenit cu copii de 7-10 ani din curțile blocurilor de locuit și era mereu la curent când părinții acestora nu erau acasă.

Astfel, dându-se drept un prieten vechi al tatălui, individul le spunea copiilor că are de întors o datorie părinților și cerea să fie condus în apartament pentru a putea lăsa banii. Mici și fără să bănuiască nimic, copii îl credeau. Odată ajuns în locuințe, moldoveanul le cerea celor mici să-i arate unde păstrează obiectele de valoare și, în loc să lase presupusa datorie, acesta lua bijuteriile și banii pe care îi găsea prin casă și dispărea.

Prin această metodă moldoveanul a reușit să comită cinci jafuri și a pricinuit o pagubă în sumă de 100 de mii de ruble.

Bărbatul și-a recunoscut pe deplin vina și l-a rugat pe judecător să nu interogheze copii, deoarece îi este rușine să-i privească pe aceștia după ce i-a mințit. Astfel, moldoveanul a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de detenție.
Sursa>stirilocale.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *