Caz cutremurator la Peresecina – Lovit cu un topor de un prieten, la betie.

Un barbat in varsta de 50 de ani din Peresecina a fost lovit de un amic de pahar cu toporul si lasat fara niciun ajutor. Ajuns peste o zi la spital, el se afla acum in stare grava la reanimare. Familia spune ca barbatul nu are polita medicala si nu se stie cine va plati pentru tratament.

Fiica barbatului afirma ca in seara zilei de marti tatal sau s-a dus la un prieten dupa tigari. Acolo s-au adunat mai multi barbati si au sarbatorit ziua de nastere a gazdei. Dupa mai multe pahare, tatal sau a fost lovit cu un topor in zona gatului si capului.

Irina BUZU, FIICA: “E taiat peste tot, gatul, capul, urechea rupta.”

Nu a avut cine sa cheme ambulanta in acea noapte, asa ca barbatul a ramas sa sangereze pe podea, in casa agresorului. El a gasit totusi puteri sa ajunga acasa a doua zi seara.

Irina BUZU, FIICA: “Nu stiu cum a ajuns acasa. El s-a rupt din mainile lui. Noi am fost acasa si acolo tot era plin de sange”

Barbatul a fost transportat la spital in stare grava si acum se zbate intre viata si moarte la reanimare. Rudele lui se tem ca agresorul nu va fi tras la raspundere.

Irina BUZU, FIICA: “Iaca nustiu de ce nu l-au retinut, au spus ca tipa cand o sa investighez cazul atunci o sa-l retina. Asta nustiu cand o sa fie. Da asta este intre viata si moarte.”

Alexandru BORODATII, SEF ADJUNCT, IP ORHEI: “Nu l-am retinut pentru ca initial victima a dat depozitii false si apoi asteptam rezultatele expertizei pentru ca in practica au fost cazuri cand o persoana a stat in reanimare, dar raportul de expertiza a demonstrat ca are leziuni usoare.”

Oamenii legii afirma ca au inregistrat cazul si au ridicat din casa agresorului toporul cu care ar fi fost lovita victima, dar si mostre de sange. A fost deschisa o cauza penala, iar acum politistii asteapta rezultatele expertizei medico-legale.

Sursa>protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *