Contrabanda – 3 camioane de tigari la frontiera cu Ucraina

contrabanda cu tigari

t4_49411500Polițiștii de frontieră au descoperit în trei camioane un lot impunător de tutun, pentru care șoferii nu au putut prezenta acte de proveniență și de însoțire.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră au observat la 5 km de frontieră în raionul Ocniţa trei unități de transport, UAZ și MAN, care înaintau spre graniţă. Poliţiştii au decis să le stopeze pentru a le verifica.

Autovehiculele au fost stopate, însă unul din șoferi nu s-a supus avertizărilor, reușind să fugă de la fața locului. Celelalte două persoane reținute s-au prezentat ca locuitori ai satului Clocușna și orașului Ocnița, cu vârste de 39 și 50 de ani.

În cadrul examinării conținutului mărfii transportate, s-au descoperit 29 de colete, în fiecare câte 500 pachete de țigări marca „Classic” și 206 saci plini cu tutun. Șoferii nu au putut prezenta acte de proveniență și de însoțire pentru marfă.

Produsele de tutungerie au fost confiscate. Camioanele au fost reținute și parcate la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Ocnița.

Pe numele persoanelor au fost întocmite dosare penale pentru contrabandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *