Agresate şi forţate să se prostitueze. Schema criminală a două moldovence (VIDEO)

Își bat soțiile din diverse motive. Agresorii familiali din Șoldănești, pe banca acuzațilorDouă femei cu vârstele de 23 şi respectiv 25 ani, originare din raioanele Criuleni şi Teleneşti, au fost reţinute de poliţiştii de la Inspectoratul sectorului Botanica. Ele sunt bănuite de trafic cu fiinţe umane, în scop de exploatare sexuală. Femeile şi-ar fi început activitatea din anul 2010.

Conform datelor acumulate, poliţiştii au stabilit precum că, bănuitele ar fi recrutat din raioanele ţării cel puţin cinci fete, şi urmau a fi trimise în oraşul Dubai din Emiratele Arabe Unite.

Victimele erau însoţite de la Aeroportul Internaţional Chişinău, prin Federaţia Rusă, după care ajungeau la locul destinaţiei. Ele erau cazate într-un apartament, iar paşapoartele erau ridicate de către o femeie, care dirija şi organiza exploatarea sexuală.

Potrivit uneia dintre victime, erau agresate verbal cât şi fizic, în situaţia în care refuzau să întreţină relaţii sexuale cu potenţialii clienţi.

În context sunt demarate acţiuni de investigaţii pentru a identifica şi alte victime, care ar fi fost traficate de către acestea. Femeile reţinute riscă puşcărie de până la 15 ani.

Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău solicită persoanelor care au avut de pătimit, să se adreseze la Inspectoratul de Poliţie Botanica, tel.0 (22) 52-11-00, sau la Serviciul specializat 902.

Sursa:publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *