Moldovenii din regiunea Odesa au ars ordinul de mobilizare la război în estul Ucrainei

Atac terorist în Thailanda! Două bombe artizanale au explodat într-un centru comercialMoldovenii din regiunea Odesa au incendiat ordinul de mobilizare la război în estul Ucrainei.

Cazul a avut loc pe 30 ianuarie. Aproximativ 200 de locuitori din satul Limanskoye, raionul Reni, din regiunea Odesa au stropit cu benzină și au incendiat ordinul de mobilizare a cetățenilor în estul Ucrainei, unde au loc confruntări militare.

Un reprezentant militar a sosit în localitate la ordinul poliției raionale. Acesta era însoțit de doi militari înarmați.

Între săteni și reprezentatul militar a izbucnit un conflict, așa că oamenii au decis să nu-l bată, dar i-au luat ordinul pe care îl adusese și l-au stropit cu benzină, după care l-au incendiat chiar sub privirile acestuia.

Anterior, proteste similare au avut loc și în alte localități din regiunea Odesa. Peste 400 de femei din localitatea Novyye Troyany, raionul Bolgrad, au protestat în această săptămână timp de câteva zile și au blocat consiliul local, cerând ca bărbații din sat să nu fie chemați la război.
Sursa>stirilocale.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *