O badantă din Moldova a jefuit familia la care lucra de 80 de mii de euro – Italia

jaf in italiaO tânără din Republica Moldova a furat din casa bătrânilor pe care îi îngrijea bani și bijuterii în valoare de 80.000 de euro.

Cazul a avut loc în orașul Vicenza. Tânăra, despre care presa din peninsulă nu scrie ce vârstă ar avea, îngrijea de doi bătrâni, frate și soră, în vârstă de 81 și, respectiv, 87 de ani. Timp de doi ani italienii fuseseră îngrijiți de mama fetei, care din cauza problemelor de sănătate, a renunțat la job. Iar ca să-i lase pe bătrânei pe mâini bune, i-a lăsat în grija fiicei sale. Aceasta lucra la ei de două luni.

După un timp, cei doi italieni s-au plâns rudelor și prietenilor de compartamentul noii îngrijitoare. Ei nu erau mulțumiți de atitudinea fetei față de lucrul său. În urmă cu ceva timp ea i-a anunțat pe cei doi frați că renunță să mai lucreze și că se întoarce în Republica Moldova.

Abia peste câteva zile bătrâneii și-au dat seama de motivul concedierii. Aceștia au depistat că din locuință le lipseau bani și bijuterii în valoare de 80.000 de euro.

Procurorii din Vicenza au deschis un dosar penal pe acest caz.
Sursa>STIRILOCALE.MD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *