Un cuplu din Orhei l-a jefuit pe un băiețel care vindea pește pe marginea drumului

Va sta 16 ani după gratii pentru trafic de copii şi proxenetismPoliția a reținut vinovații care acum o săptămână au jefuit un băiat de 12 ani ce vindea pește pe marginea drumului în satul Porumbeni.

Oamenii legii i-au reținut pe cei doi pe traseul Chișinău – Soroca, în apropierea satului Măgdăcești. Bărbatul de 51 de ani, de etnie romă, împreună cu soția sa de 60 de ani se deplasau cu un automobil de model „Honda CRV”. Cei doi sunt originari din localitatea Ciocâlteni, raionul Orhei.

Aceștia sunt bănuiți că pe 25 ianuarie, deplasându-se cu mașina respectivă prin satul Porumbeni, raionul Criuleni, au jefuit un minor de 12 ani care vindea pește. Aceștia i-au luat copilului tot peștele și cei 720 de lei pe care îi avea la el.

Băiatul a reușit să rețină semnalmentele mașinii și ale persoanelor bănuite și ulterior, i-a recunoscut după ce aceștia au fost reținuți de forțele de ordine.

Dacă vina acestora va fi demonstrată, ei riscă până la 7 ani de închisoare cu (sau fără) amendă de până la 20 000 de lei.
Sursa>stirilocale.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *