Un cetăţean străin şi un moldovean, reţinuţi în cazul fetelor care făceau videochat la bibliotecă

Un pensionar din Cantemir a încercat să violeze o minoră. Cum a fost pedepsit bătrânul perversDoi bărbaţi au fost reţinuţi de oamenii legii în cazul fetelor care făceau videochat la bibliotecă. Este vorba despre un moldovean de 30 de ani şi un cetăţean străin în vârstă de 35 de ani. Cei doi au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore.

Organizatorii recrutau tinere cu vârsta cuprinsă între 18-23 de ani, pe care le îndemnau să presteze servicii sexuale online în diverse locuri publice (biblioteci, cafenele, parcuri).

Poliţia a identificat nouă tinere care au fost determinate să presteze servicii sexuale online. Clienţii efectuau plăţi pe conturi bancare deschise de către organizatori în străinătate. Ulterior, pentru legalizarea provenienţei acestora, banii, în sume impunătoare, erau extraşi în numerar la instituţiile bancare din RM şi divizaţi între organizatori.

Pentru reţinerea cetăţeanului străin, care este conucătorul reţelei, poliţia a realizat mai multe măsuri speciale de investigaţie pentru a trezi interesul acestuia de a intra pe teritoriul Republicii Moldova.
Sursa-publik.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *