Scandal la Budesti, din cauza noroiului

protest la budestiScandalul a pornit acum doua zile, cand oamenii care locuiesc pe strada Mihail Sadoveanu s-au trezit cu mormane de noroi la poarta.

Ei spun ca au cerut primariei sa repare drumul, iar efectul a fost tocmai invers. Ca sa scape de noroi oamenii au inceput sa-l care in gradini sau curti.

De cealalta parte, primarul din Budesti, Nina Costiuc, sustine ca oamenii insisi au cerut un tractor pentru a le nivela drumul, iar nemultumirea lor nu ar fi decat o vanzoleala inainte de alegerile locale din vara.

Nina COSTIUC, PRIMAR BUDEŞTI “Eu nu inteleg, prostului ii spui sa-si faca cruce si el se bate cu capul de piatra. Un grup a venit si mi-a cerut un tractor.”

Primarul sustine ca lucrul e facut doar pe jumatate, restul urmand sa fie facut luni, cand planifica sa evacueze mormanele de noroi. Nina Costiuc a negat ca le-ar fi cerut bani satenilor ca sa repare drumul. Ea firma ca deocamdata primaria nu are bani pentru reconstructia strazii, urmand ca la primavara aceste cheltuieli sa fie planificate in bugetul local.

Sursa.protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *