Contrabanda cu 40 de grame de heroină

Astfel, ofițerii de investigații au document o reţea specializată în comercializarea substanţelor narcotice în proporţii deosebit de mari şi anume a heroinei.

Zilele precedente, polițiștii au reținut doi membri ai acestei grupări, cu vârstele de 33 și respectiv 44 de ani, cu antecedente penale şi domiciliați în municipiul Chișinău.

Asupra suspecților şi la domiciliile acestora au fost găsite circa 40 de grame de heroină în valoare de aproximativ 50 de mii de lei, 20 grame de marijuana, 5 seringi, peste 37 de mii de lei, bani proveniți din vânzarea narcoticelor.

Într-un alt caz, angajații antidrog au reţinut patru suspecți, de 18, 25 și 29 de ani, originari din raionul Ialoveni. În urma percheziţiei desfășurate în locuințele suspecților, forțele de ordine au ridicat 40 de grame de marijuana, două pachețele cu semințe de cânepă, două pistoale de model neidentificat, o armă cu țeavă modificată artizanal, fără acte de proveniență, telefoane mobile și bani proveniți în urma efectuării unei achiziții de control.

Actualmente, suspecții sunt cercetaţi pentru „Circulaţia ilegală a substanţelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor” şi riscă privațiune de libertate de la 7 la 15 ani.
Sursa>publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *