Un medic narcolog, REŢINUT

furt la telenestiUn medic narcolog a fost reţinută în flagrant în timp ce estorca și primea 200 de euro de la un tânăr.

Potrivit oamenilor legii, în schimbul banilor, tânărului urma să îi fie eliberat un aviz consultativ medical, care să îi permită dreptul de a fi admis la studii la o Școală Auto din capitală. Totodată, certificatul urma să dovedească faptul că tânărul nu se afla la evidența narcologică, deși acesta se afla la evidenţă.

Astfel, la data de 3 februarie, contra sumei de 1.800 de lei în primă tranșă, medicul a eliberat tânărului avizul medical, deși conform legislației persoanele care sunt la evidența narcologică se consideră inapte pentru conducerea vehiculelor și respectiv nu își pot efectua studiile pentru obținerea permisului de conducere.

Ca urmare, procurorii anticorupţie şi ofițerii Serviciului protecție internă și anticorupție al MAI au percheziționat biroul medicului imediat după eliberearea avizului medical. Astfel, au fost găsiţi banii și un set de documente medicale ce demonstra eliberarea ilegală a avizului consultativ narcologic.

Medicul narcolog este cercetat în stare de libertate. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 10 ani de închisoare şi o amendă de până la 160.000 de lei.
Sursa>publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *