25.830 de kg de soia contrabanda la Edinet

contrabanda cu soie la edinetUn autocamion „KAMAZ 5410” a fost reţinut de oamenii legii, în localitatea Cupcini, raionul Edineţ, pentru verificări. Întrebat ce transportă, șoferul de 52 de ani, originar din municipiul Bălți, s-a eschivat de la răspuns.

Astfel, în urma verificării vehiculului, inspectorii de patrulare au depistat 25.830 de kg de soia, în valoare de 160.146 de lei, cu actele de provenienţă expirate.

Audiat de oamenii legii, conducătorului auto a declarat că marfa a fost cumpărată de la o întreprindere din localitatea Șaptebani, raionul Râșcani, și urma să ajungă la o altă întreprindere din orașul Otaci.

Autocamionul a fost escortat la Inspectoratul de Poliție din Edineț, iar șoferul urmează a fi cercetat, pentru a se stabili toate circumstanțele cazulului.

O altă reținere a fost efectuată în satul Zgurița, raionul Drochia. Un bărbat de 55 de ani, din satul Chetrosu, aflându-se la volanul unui „Opel Astra”, nu a putut explica polițiștilor de ce nu are actele necesare pentru hainele și lenjeria pe care le transporta.

Potrivit șoferului, marfa, estimată la 10.000 de lei, a cumpărat-o dintr-un magazin din municipiuşl Bălți și urma să o vândă la piața din Drochia.
Sursa>publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *