Trasnistria – un tinar a omorit in chinuri o batrina de 56 de ani

batrina, trasnistriaCrimă terifiantă în stânga Nistrului. Un bărbat de 28 de ani a jefuit o pensionară, a torturat-o şi a lăsat-o să moară în casă. Medicii au încercat s-o salveze, însă rănile au fost prea adânci. După ce a fost reţinut individul şi-a recunoscut vina.

Bărbatul a intrat prin geam în casa bătrânei de 56 de ani, din localitatea Teia. Victima a fost bătută cu cruzime şi ameninţată cu un cuţit. Bătăile au continuat chiar şi după ce individul a aflat unde bătrâna îşi ţine banii şi bunurile. Corpul acesteia a fost găsit peste o zi, într-o baltă de sânge.

„Bătrâna avea multiple hematome pe faţă şi o rană de cuţit în burtă. Am încercat să o salvăm, dar nu am reuşit”, a spus medicul Evgheni Lunev.

Criminalul, de 28 de ani, a fost prins doar peste două săptămâni de la comiterea infracţiunii. Acesta are antecedente penale.

„Am acumulat suficiente probe pentru a demonstra implicarea sa în crimă. Sub presiunea acestora, individul şi-a recunoscut vina”, a menționat anchetatorul, Sergei Țurcan.

Pentru crima sângeroasă, bărbatul riscă 15 ani de puşcărie.
Sursa>publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *