S-a gasit cadavrul barbatului rapit in fata unui club in Chisinau

barbatul disparutBărbatul răpit din faţa unui club de noapte din capitală, la sfârşitul lunii ianuarie, a fost găsit mort. Victima zăcea într-o pădure din preajma localităţii Maximovca, raionul Criuleni. Aproape o sută de poliţişti şi voluntari au fost mobilizaţi în acţiunile de căutare a bărbatului.

Poliţiştii au găsit, lângă corpul bărbatului, telefonul mobil şi portmoneul acestuia. Astfel, ipoteza unui jaf este respinsă.

„Expertiza medico-legală va stabili din ce cauză a decedat, de la lovituri sau în alte circumstanţe având în vedere condiţiile meteorologice de afară şi în funcţie de rezultate, bănuiţii riscă să mai fie cerceraţi penal sub aspectul altor articole prevăzute în codul penal”, a opinat şeful Serviciului de presă al Direcţiei Poliţie Chişinău, Adrian Jovmir.

În acest caz, poliţia a reţinut doi suspecţi. Ei riscă până la 13 ani de puşcărie pentru răpire de persoane.

Bănuiţii au spus că se aflau în stare de ebrietate atunci când au intrat în conflict cu victima. Afirmaţiile acestora sunt confirmate şi de imaginile camerelor de supraveghere ale clubului de noapte unde victima şi agresorii au făcut cunoştinţă. Viorel Cernei era căsătorit şi avea un fiu de 14 ani.

Sursa.publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *