2 bebelusi moldoveni intoxicati la Moscova

intoxicatiDoi bebelusi, cetateni ai Moldovei, au ajuns la reanimare, intr-un spital din apropierea Moscovei, cu intoxicatie grava.

Presa din Rusia scrie despre doua scenarii: fie mama si-a lasat copiii sa moara de foame acasa, in orasul Ramenscoe, Rusia, in grija unei dadace alcoolice, fie dadaca i-a hranit pe cei doi cu mancare de proasta calitate, care ar fi provocat o intoxicatie grava.

Astfel, potrivit lifenews.ru, cei doi micuti au fost lasati singuri acasa, fara mancare si fara apa. Bebelusii au fost gasiti lihniti de catre vecini, care au chemat medicii, insa, la venirea ambulantei, acestia erau inconstienti si au fost transportati de urgenta la spitlal, unde au fost internati in sectia de reanimare.

Acelasi portal de stiri mai scrie ca mama isi lasa copiii in grija vecinilor si pleca sa lucreze in alt oras din Rusia, insa ii vizita pe cei doi in weekend. Mama celor doi afirma ca nu si-a lasat singuri micutii, ci a platit unei vecine sa aiba grija de ei, cumparand alimente si scutece. Dadaca, insa, ar fi incuiat copiii in casa si s-ar fi imbatat.

Un alt portal din Rusia, mk.ru, insa, scrie ca micutii au ajuns in acesta stare pentru ca dadaca i-ar fi hranit cu mancare ce le-ar fi provocat o intoxicatie grava. Copiii sunt cetateni ai Republicii Moldova, mama lor plecand in Rusia pentru a munci pe un santier, lasand alti 4 copii acasa. Ajunsa in Rusia, acum doi ani, acesta a avut o relatie cu un barbat, nascandu-se cei doi gemeni, insa tatal i-a parasit.

Potrivit medicilor, mama bebelusilor a avut grija de acestia, intrucat au avut pana acum 4 zile, cand au fost internati, o dezvoltare normala. Lasati in grija dadacei alcoolice, i-a hranit sambata cu o mancare care le-a provocat intoxicatia.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pe marginea acestui caz.
Sursa>protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *