Crima cumplita Bababanesti, Nisporeni – in coma fosta iubita si omorit concubinul acesteia

crima la moscova de moldoveniUn barbat s-a razbunat crunt pe fosta iubita si pe noul concubin al acesteia, atacandu-i violent cu o bata. Femeia a ajuns la reanimare, in coma avansata. Barbatul insa nu a scapat cu viata din mana agresorului. Cazul a avut loc aseara, 18 februarie, aproape de miezul noptii, in satul Balanesti, raionul Nisporeni.

Procurorul raionului, Petru Botnaru, a declarat pentru IPN ca suspectul si victima concubinau, iar intr-un moment femeia a decis sa se desparta de el si sa se mute cu un cumatru. Ieri seara, concubinul femeii a venit la ei acasa si i-a luat la bataie cu o bata. Vecinii au incercat sa-i duca la spital cu o caruta, dar barbatul a murit pe drum. Femeia a fost preluata de o ambulanta si transportata la Spitalul raional Nisporeni.

Contactat de IPN, seful Sectiei reanimare, Valeriu Balhac, a declarat ca femeia, in varsta de 57 de ani, se afla in coma profunda, suferind un traumatism cranio-cerebral.

Suspectul, care se afla in stare de ebrietate, a fost retinut la scurt timp. Oamenii legii au gasit la el un bilet de adio, in care scria ca intentiona sa-si puna capat zilelor.

Pe marginea acestui caz a fost intentata o cauza penala pentru vatamarea intentionata grava a integritatii corporale sau a sanatatii, care au provocat decesul victimei. Daca va fi gasit vinovat, barbatul, care are acum 55 de ani, risca de la 12 la 15 ani de inchisoare.
Sursa.publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *