S-a retinut un barbat cu 2 amante scandalagioase si batause

sa retinut un barbat cu amantele saleA vrut să se dea drept un macho, dar s-a făcut de ruşine. Un bărbat din capitală a ajuns noaptea trecută la poliţie împreună cu soţia şi… două amante. Sau cel puţin, acestea au fost suspecţiile soţiei atunci când a sunat la 902. Femeia a rămas mută când a deschis uşa celui cu care împărţeşte deja de câţiva ani locuinţa, iar în loc să-l întâlnească pe el, individul s-a afişat însoţit de două tipe. Ca un adevărat bărbat i-a spus iubitei sale că acestea urmează să-şi petreacă noapte în apartamentul lor. Cel mai probabil, soţiei nu i-a căzut cu tronc propunerea. Dar, se pare, nu a avut timp să reacţioneze. S-a trezit atacată de însoţitoarele bărbatului ei. Într-un final, victima a solicitat implicarea poliţiei deja.

Astfel, ceea ce se anunţa a fi o noapte de neuitat s-a transformat în explicaţii scrise pentru anchetatori. Atât soţul cât şi soţia au refuzat să comenteze incidentul.

În schimb, cele două tipe care l-au însoţit pe bărbat acasă nu s-au pierdut cu firea. Ba mai mult, au făcut glume pe seama incidentului şi nu s-au jenat că au intrat într-o locuinţă străină aproape de miezul nopţii.

Veselia a luat sfârşit însă în momentul în care una din femei a reuşit să iasă afară. A înjurat-o de mama focului pe soţie şi l-a îndemnat pe bărbat s-o părăsească. Vorbe care însă, se pare, nu l-au afectat pe individ. În timp ce amanta era ţinută de un poliţist, el şi-a văzut de treabă alături de jumătatea sa.

Pentru aceste cuvintele necenzurate, cel mai probabil, femeia nu v-a păţi nimic. În schimb, atât ea cât şi amica ei ar putea risca o amendă dacă se va demonstra că au agresat-o pe soţie în apartament. S-ar întâmpla numai dacă victima va depune o plângere. Cazul este investigat de oamenii legii.
Sursa>canal3.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *