Gh. Papucinca nu se cauta de politisti….. motivul e stupid

gheorghe papuc in cautareEpopeea cu ministrul Papuc continua. Chiar daca exista o decizie definitiva privind darea in urmarire a fostului ministru de Interne, politia nu se grabeste sa-l caute pe Gheorghe Papuc.
Irina GHERASIM, REPORTER PRO TV „Gheorghe Papuc va fi cautat, in curand, nu doar de politisti ci si cu ajutorul unor astfel de foi A4 numite orientari. Ele vor fi afisate pe panourile din fata tuturor inspectoratelor de politie din capitala, dar si din tara, astfel ca cei care au dat cu ochii de Papuc sa anunte oamenii legii. Iar cei care inca nu-l cunosc pe fostul ministru de interne au ocazia sa afle cine este el, intrucat aici este fotografia, data nasterii, dar si pedeapsa primita.”

La 5 zile de cand Curtea de Apel a respins recursul avocatului de a anula decizia judecatoriei Centru privind darea in urmarire a fostului ministru de Interne, Gheorghe Papuc nu este cautat de nimeni. Si asta pentru ca decizia nu a ajuns inca la Inspectoratul General de Politie care urmeaza sa intenteze dosar de cautare pe numele lui Gheorghe Papuc. Responsabilii de la Curtea de Apel afirma ca decizia a fost trimisa judecatoriei sectorului Centru la 2 zile dupa pronuntarea deciziei. Magistratii de la instanta de fond nu se grabesc insa sa expedieze decizia si politiei, iar fara ea, oamenii legii spun ca au mainile legate.

Sabina COJUSNEAN, OFITER DE PRESA, IGP: “La moment nu este cautat deoarece actiunile noastre ar fi ilegale fara decizia Curtii de Apel. Odata ce vom primi decizia vom actiona conform legislatiei in vigoare.”

Nu se stie deocamdata cand politistii vor incepe sa-l caute pe Gheorghe Papuc. Responsabilii de la judecatoria sectorului Centru nu au fost de gasit sa ne spuna cand vor expedia decizia Inapectoratului General de Politie. Pana atunci, Papuc se plimba la libertate, asta chiar daca Curtea de Apel l-a condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul 7 aprilie. Avocatul sau sustine ca nu stie unde se afla clientul lui, insa este sigur ca el este nevinovat si spune ca va ataca la Curtea Suprema de Justitie unde spera sa aiba castig de cauza.
Sursa>protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *