2 fete au fost impuse sa se prostitueze in Grecia

Își bat soțiile din diverse motive. Agresorii familiali din Șoldănești, pe banca acuzațilorDouă tinere au căzut în plasa traficanților de ființe umane. Aceștia le-au promis un salariu de 3.500 de euro în calitate de dădace, dar ajunse la destinație au fost impuse să se prostitueze.
Potrivit Procuraturii Generale, în anul 2009, doi locuitori ai raionului Șoldănești au recrutat două tinere care se aflau într-o stare materială grea pentru a munci în Grecia. Victimelor li s-a promis că vor fi angajate în calitate de dădace şi vor avea un salariu de 3.500 de euro lunar. Inculpaţii le-au perfectat victimelor actele necesare pentru plecare, iar la începutul anului 2010 acestea au ajuns la locul destinaţiei, unde au fost impuse să presteze servicii sexuale timp de câteva săptămâni.

Prin sentinţa judecătoriei Centru, din iulie 2013, inculpaţii au fost recunoscuţi vinovaţi de comiterea proxenetismului şi condamnaţi la câte 4 ani închisoare, cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe un termen de 2 ani.

Procurorii au considerat sentinţa ilegală şi au contestat-o solicitând ca inculpaţii să fie condamnaţi la închisoare cu executare pentru trafic de fiinţe umane. Astfel, recent, la insistenţa procurorilor, Curtea de Apel Chişinău i-a condamnat pe inculpaţi pentru comiterea traficului de fiinţe umane la câte 8 ani de închisoare în penitenciar de tip închis.
Sursa-publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *