Dupa lege de azi Gh. Papuc e dat in cautare nationala

gheorghe papuc in cautareDupa un ping-pong intre Curtea de Apel, judecatoria Centru si ministerul de Interne, politia anunta ca incepand de astazi, 24 februarie, Gheorghe Papuc este dat oficial in cautare, a declarat pentru PRO TV seful IGP.
Astfel, fotografia acestuia va fi afisata in inspectoratele de politie si alte subdiviziuni ale ministerului de Interne. Numele lui Papuc va fi introdus si in baza de date ale persoanelor care se afla in cautare.

Decizia a fost dupa ce ministerul de Interne a primit documentul de la Judecatoria Centru prin care politia are tot dreptul sa il caute pe Gheorghe Papuc, in urma unei hotarari definitive luata de Curtea de Apel. Actul s-a lasat asteptat o saptamana sa ajunga de la institutie la alta.

Curtea de Apel l-a condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul 7 aprilie. Avocatul sau sustine ca nu stie unde se afla clientul lui, insa este sigur ca el este nevinovat. Acesta a mai declarat ca va ataca la Curtea Suprema de Justitie unde spera sa aiba castig de cauza.
Sursa>protv.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *