retinerea unei grupari criminale cu contrbanda de tigari

contrabanda de tigari, romania, O grupare criminală, suspectată de contrabanda cu țigări a fost anihilată de polițiștii de frontieră după o investigație cu o durată de circa cinci luni.

Oamenii legii au pornit urmărirea penală în după ce la data 18 decembrie 2014 și 14 februarie 2015, au fost săvârșite două cazuri de contrabandă, unde autoritățile române au descoperit peste 500.000 de pachete cu țigarete.

Astfel, în urma unor măsuri speciale de investigații, polițiștii de frontieră au depistat că în schemă infracțională erau implicați cetățeni moldoveni și români.

În urma perchezițiilor desfărșurate la domiciliilor suspecților, la unul din ei, un moldovean de 32 de ani, locuitor al satului Cajba, raionul Glodeni, s-au depistat cinci colete învelite în folie neagră, pregătite pentru a fi transportate peste frontieră.

La examinarea conținutului acestora s-au descoperit 7.400 pachete de țigări marca „Rocco” și trei cutii în care se aflau 1.500 pachete marca „Ritm”. La fel, la domiciliul acestuia au fost depistate o armă de foc și muniții, deținute ilegal.

Toți bănuiții s-au ales cu dosare penale.

Sursa>publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *