11 ani de inchisoare pentru un barbat din Briceni ce a violat o minora

Un moldovean şi două ucrainence riscă să stea la puşcărie. Ce plan au pus la caleDoi bărbați din raioanele Briceni şi Sângerei au fost condamnaţi la 11 ani de închisoare pentru agresarea sexuală a două minore.
Procuratura raionului Briceni a demonstrat vinovăţia unui bărbat de comiterea violului şi raportului sexual cu o minoră.

Procurorii au stabilit că, pe parcursul lunii iunie 2011, inculpatul, fiind în stare de ebrietate, a forţat în repetate rânduri o minoră de 13 ani să întreţină cu el raporturi sexuale. De fiecare dată, inculpatul ducea victima la marginea localităţii pentru a nu fi văzut de consăteni, unde îşi realiza intenţiile criminale. Despre cele întîmplate minora le-a povestit părinţilor, care, la rândul lor, au alertat poliţia. Pentru acţiunile sale ilegale, inculpatul, în vârstă de 28 de ani, a fost condamnat la 11 ani închisoare în penitenciar de tip închis.

Un caz similar a avut loc în raionul Sângerei. Potrivit Procuraturii Sîngerei, tot la 11 ani de detenţie a fost condamnat şi un locuitor al raionului, care în vara anului trecut a comis tentativă de viol în privinţa unei minore, în vârstă de 8 an
Sursa: stirilocele.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *