detalii privind decesul celor 3 tineri din Chisinau

detalii privind tinerii disparutiNoi detalii în cazul celor trei tineri, găsiţi morţi săptămâna trecută într-un lac din capitală. Aceştia au decedat în noaptea în care au plecat de acasă şi erau în stare de ebrietate,
Procurorii au anunţat că examinează mai multe versiuni, inclusiv şi cea a unui omor. În acelaşi timp, rudele tinerilor susţin că băieţii au fost ucişi, însă nu pot spune cine ar fi putut comite crima.

Potrivit procurorilor, primele rezultatele ale autopsiei arată că cei tineri au decedat în noaptea de 13 spre 14 decembrie, anul trecut, când au plecat de acasă. De asemenea s-a stabilit că băieţii erau în stare de ebrietate. Totuşi, anchetatorii nu pot spune deocamdată ce s-a întâmplat în acea seară.

Anchetorii precizează că vor anunţa versiunea finală, după ce vor fi gata rezultatele expertizei medico-legale. Cu lacrimi în ochi, părinţii tinerilor nu-şi pot explica cum au ajuns băieţii în lac. Ei presupun că aceştia au fost omorâţi.

Doi dintre tineri erau fraţi. Ei erau singurii copii în familia Suşenko.

Fraţii Suşenko şi Mihai Lozan locuiau în acelaşi bloc şi erau prieteni din copilărie. Vecinii acestora au doar cuvinte de laudă pentru toţi trei.

Cadavrele celor trei tineri au fost descoperite într-un lac din sectorul Ciocana al capitalei de către un bărbat, care a alertat poliţiştii. Băieții aveau vârste cuprinse între 23 și 26.
Suirs.stirilocele.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *