Retinere – un taximetrist beat facea scandal

alerta cu bombaUn taximetrist din capitală a ajuns pe mâna poliției după ce a urcat la volan în stare de ebrietate. S-a întâmplat aseară pe strada Ion Dumeniuc din sectorul Ciocana. Polițiștii au fost anunțați de un alt șofer căruia taximetristul i-ar fi tăiat calea.

Ajunși la fața locului polițiștii au verficat șoferul taximetrului cu alcooltestul.

„Am avut o chemare prin care s-a înregistrat că a fost o ceartă între doi șoferi, unul a tăiat calea altuia. Deplasândune la fața locului a fost depistat că una dintre persoane era în stare de ebrietate. Ulterior când aceștia se îmbrânceau în stradă șoferul a depistat că persoana de la taxi este în stare de ebrietate”, a spus un poliţist de patrulare.

Taximetristul a negat că s-ar fi urcat băut la volan. Acesta s-a arătat deranjat de faptul că era filmat și a bruscat reporterul Publika TV.

„Eu am servit, sunt de acord. Nu știu….eu am servit, dar nu am fost la volan, la volan nu am stat, la volan. Cine m-a oprit la volan? Spuneți vă rog frumos. – Poliția. – Adică, când, el? Întrebați-l dacă m-a prins la volan. Lui i-a spus o persoană că eram în stare de ebrietate la volan… – Cine i-a spus? – Și eu post să spun că el este în stare de ebrietate”, a spus şoferul buclucaş.

Rezultatul alcooltestului a arătat că șoferul avea 0.91 mg/l în aerul expirat. El riscă dosar penal deoarece a refuzat să facă probe de sânge.

Sursa>publika.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *