O moldoveancă cu trei copii mici cere ajutor la emisiunea lui Malahov pentru a nu fi deportată

moldoveanca deportata si ajutata de malahovO femeie originară din Republica Moldova, care este stabilită deja de 10 ani în Federația Rusă, având trei copii minori în rezultatul a două căsătorii, riscă să fie deportată din țară. Disperată de situația în care s-a pomenit moldoveanca, prietena acesteia i-a scris prezentatorului rus Andrei Malahov și i-a cerut ajutorul.
Povestea moldovencei începea acum 10 ani, când a plecat în Rusia, iar ulterior s-a căsătorit cu un cetățean rus. La scut timp a născut un copil. Căsătoria nu a fost cu succes, iar cei doi s-au despărțit.

Moldoveanca s-a căsătorit pentru a doua oară tot cu un cetățean rus. În tot acest timp, femeia nu a considerat necesar să obțină cetățenia rusă. Împreună cu soțul și-au cumpărat o casă, iar în familia lor a apărut primul copil. În ianuarie 2014, locuința acestora a fost mistuită de un incendiu. Au ars toate documentele și bunurile acestora. Neavând altă soluție, ei au mers să locuiască cu soacra.

Între timp, moldovencei i-a expirat permisul de ședere pe teritoriul FR. Să se întoarcă în țară nu este posibil, iar toate actele i-au ars. Soacra nu vrea să o înregistreze pe adresa respectivă de teamă să nu rămână ulterior fără casă.

Cazul s-a agravat și mai mult întrucât recent a născut al treilea copil. Acum, femeia cu trei copii minori, dintre care doi sunt sugari, riscă să fie deportată. Copiii sunt cetățeni ai Federației Ruse.

Prietena sa a scris pe adresa emisiunii lui Andrei Malahov „Pusti Govoreat”, cu speranța că acest caz foarte încurcat va fi soluționat pozitiv.
Sursa> stirilocale.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *